opc_loader

Wensenlijst

Restant en gebruikt

Bent u op zoek naar gebruikte onderdelen voor uw scooter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
Wij hebben voor diverse modellen gebruikte onderdelen op voorraad, niet alles staat online, sommige producten moeten nog uitgezocht worden, gestest worden etc.

Op gebruikte goederen leveren wij geen garantie, ze zijn zoals ze zijn, hier is doorgaan ook de prijs naar.

Producten kunnen afgehaald worden, maak wel even een afspraak, wij zijn niet altijd aanwezig. Bezorgen is doorgaan uiteraard ook mogelijk, hier zijn wel wat uitzonderingen op.

Onze onderdelen komen doorgaans alleen van door ons gesloopte scooters of zijn restanten van reparaties. Wij kopen geen losse onderdelen van particulieren in.
Wilt u uw scooter laten slopen? Dan is dat uiteraard mogelijk, wij kunnen deze voor u slopen. 
Hierbij kunt u zelf alle onderdelen behouden ( er wordt dan gewoon uurtarief berekend ) of u kunt deze bij ons afleveren voor de sloop. U ontvangt dan van ons een vrijwaring.
Hierbij moet wel een kenteken aanwezig zijn ( mag uiteraard ingetrokken zijn) of een verklaring van de politie, indien er  geen kenteken meer bekend is, dit om heling tegen te gaan. 

Restant producten: 
Deze zijn afkomstig uit de voorraad van onze oude webshop Deelz of uitlopende artikelen van onze eigen shop. 
Deze producten zijn nieuw maar worden niet meer ingekocht, dit zijn dan ook éénmalige artikelen die uit voorraad leverbaar zijn.

Ook staan er in deze categorie incomplete maar nieuwe producten, dit zijn producten die gedeeltelijk voor een reparatie/omruiling gebruikt zijn.
Wat nog bruikbaar is wordt als restant verkocht.
Dit kan een product zijn waar een schroefje ontbreekt of een ontbrekend heveltje heeft, dit staat bij de productomschrijving vermeld.

Retour producten, dit zijn producten welke met het retourrecht terug zijn gekomen en niet meer als nieuw verkocht kunnen worden, eventuele gebreken of beschadigingen vermelden wij bij het product.