opc_loader

Wensenlijst

Kymco Agilty 12 - 50

De Kymco Agility 50 is wellicht wel de bekendste scooter van Nederland. Er rijden niet voor niets duizenden bezorgdiensen met deze scooter.
Agilitys staan bekend om hun kwaliteit en worden regelmatig gezien met torenhogetellerstanden.  In onze werkplaats hebben wij er een aantal in onderhoud die de 40.000km ruim zijn gepasseerd.

Agilitys rijden prima en zijn er in verschillende varianten. Het model is vanaf 2005 tot op heden nagenoeg ongewijzigd op de markt, de laatste generatie heeft een hoger stuur maar de facelift hiervoor stamt al uit 2007.
Geef jij jouw Agility de juiste liefde? Dan kan je er erg lang plezier van hebben! 

Uitvoeringen: 
De Agility is er als 10" en 12" uitvoering. De verschillen zijn de wielen, voorvork en motorblok. Met het motorblok is alleen de lengte anders. Het cilinder en de cilinderkop zijn verder identiek.
Later in de looptijd is er ook een sport uitvoering gekomen als Agility RS, deze is grotendeels afwijkend van de normale Agility, alleen op technisch gebied zijn delen uitwisselbaar.

Wist je dat....  De Agility in veel landen als Kymco DJ verkocht wordt?


 

Artikel 1 tot 62 (van de 62 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 62 (van de 62 artikelen). Resultaat:1

Bij All Wheel Deals zijn wij expert op 4-takt techniek, wil jij jouw Agility de beste zorg geven? Dan breng je deze bij All Wheel Deals, wij hebben dagelijks temaken met dit type scooter, van onderhoud tot revisie.