opc_loader

Wensenlijst

Over de jaren zijn er redelijk veel scooters door ons verbouwd, verkocht of gemoderniseerd, in dit overzicht kunt een alvast een deel van deze scooters terugvinden.

Bij de foto proberen wij altijd zo nauwkeurig mogelijk de bekende informatie te geven.

-
Deze Piaggio Zip 4-takt is eind 2020 geheel opgebouwd en opnieuw gekeurd bij het RDW. Voorzien van een matgrijze kappenset met blauwe accenten en uiteraard extra's als dagrijverlichting, brede Michelin banden en vele andere punten.
Met complimenten van de RDW keurmeester is deze scooter glansrijk goedgekeurd en vlak hierna verkocht.

Deze onderstaande Riva scooter is voorzien van vele accessoires zoals een mat rode kappenset, Sport Buddy ( S conversie met vierkante koplamp), Beugelset, achterdrager, zwarte spiegels, smoke knipperlichten met dagrijverlichting, smoke windscherm en unieke striping.

Sym Orbit 1

Deze nette GTS Toscane is recent ( medio 2021 ) bij ons binnen gekomen en rijd nu al weer een tijdje rond in de omgeving Leiden.

BTC Old CLassic, nieuw geleverd door All Wheel Deals in 2017

Sym Mio - 2e hands verkocht door All Wheel Deals in 2017 en nogmaals in 2020.

Kymco Agility 50cc , 2e hands verkocht in 2018

AGM Grande Retro 50cc  - Unieke Kobalt blauwe kappenset, compleet opgeknapt en aangepast met o.a. een 80cc kit, breede Vredestein banden en diverse andere aanpassingen.

AGM Grande Reto zwart/wit, deze scooter hebben wij voor onze klant verkocht onder consignate, sinds 2020 rijd er weer een nieuwe tevreden klant op de scooter.

Deze leuke Vespa LX is in 2019 geleverd aan de gelukkige eigenaresse, binnenkort komt deze scooter voor een custumizing job, dan volgen er meer foto's.

Deze leuke Berini 50's Retro staat momenteel te koop, dit is onze oude leenscooter.

Deze BTC Riva Luxury Injectie is in 2020 nieuw geleverd aan onze klant.

Deze AGM VX50 is in 2020 geheel opnieuw opgebouwd en rijd inmiddels weer rond.

Deze Znen Snail  is in 2020 opgeknapt nadat deze jaren als campingscooter gebruikt was, inmiddels staat deze scooter in de verkoop.

Deze Gilera Runner was één van de eerste All Wheel Deals projecten. Volledig opgebouwd met Athena onderdelen.

BTC Riva, onze (ex) demo scooter met bijna alle denkbare opties.

Deze keurige Kymco Agility 50 snorscooter is dit jaar, 2020 verkocht.

Deze Kymco VP50 is pas klaargemaakt voor aflevering en staat in de verkoop.

Deze Kymco Agility uit 2006 is voorzien van een conversie naar het nieuwere model (knipperlichten in het beenschild) tevens zijn alle draaiende delen vervangen.
Deze scooter doet momenteel dienst als ons vervangend vervoer.

Deze BTC E-Cruise is in 2020 nieuw verkocht.

Eén van onze oudere projecten, Deze onderstaande Benelli 491 GT is tegenwoordig een zeldzame verschijning.

Deze BTC Legend hebben wij in 2018 verkocht aan onze klant.

Deze opvallende Kymco DJ uit 1996  is voorzien van een opvallende kleurstelling en een pittige setup. Inmiddels is deze wat getemt en staat klaar voor de verkoop.

Deze scooter is in 2013 voor de klant geheel naar smaak gebouwd als speciaal project.

Deze Yamaha Aerox hadden wij voor onze klant voorzien van een mooie mat zwarte kappenset.

Deze Aprilia SR is in 2015 gebouwd en uiteindelijk in 2016 verkocht aan een nieuwe eigenaar.

Deze zeer nette Turbho RL-50 hebben wij 2019 verkocht aan een klant.

Deze nieuwe AGM R8 E4 hebben wij in 2020 nieuw geleverd aan de klant.

Deze TGB Rivana kregen wij in 2015 binnen als hobby scooter, zo is deze ook bij ons weer de deur uit gegaan.

Deze CPI Oliver snorscooter hebben wij in 2016 verkocht aan een klant.

Deze Znen Grande Retro hebben wij in 2014 geleverd aan onze nieuwe klant.

Deze Peugeot Fox hebben wij in 2016 binnen gekregen en verkocht aan de nieuwe eigenaar.

Deze Volkswagen Golf 4 Highline kregen wij als inruil binnen, deze hebben wij destijds weer doorverkocht aan een autohandelaar.

Deze Piaggio Diesis hadden wij voor een klant gebouwd uit losse onderdelen, een jaar later hebben wij deze voor de klant onder consignatie verkocht.

Deze opvallende Peugeot Elyseo hebben wij bij All Wheel Deals destijds geheel opgeknapt met een opvallende mat zwarte look met flour oranje accenten.

Deze mooie Vespa LXV hebben wij na een lange tijd stilstand voor de klant weer geheel rijklaar gemaakt.

Deze klassier in spé hebben wij in 2016 klaargemaakt en verkocht aan de klant, deze rijd er tot op de dag van vandaag nog dagelijks mee.

Deze Gilera Citta kregen wij in 2016 binnen als een paar grote dozen met onderdelen. Uiteindelijk een leuke rijdende bromfiets en inmiddels een echte klassieker.

Deze Turbho RG-50 kregen wij begin 2017 binnen en was destijds als impulsaankoop gekocht, met slechts 700km op de teller is deze toen via All Wheel Deals naar een nieuwe eigenaar gegaan.

Deze BTC Riva S (ooit een AGM VX50) hebben wij in 2018 speciaal bij All Wheel Deals voor de klant opgebouwd, van schadescooter naar nagenoeg nieuwe scooter.

Deze Sukida snorscooter kregen wij in 2018 voor de verkoop binnen met slechts 1200 originele kilometers op de teller. Niet veel later is deze verkocht aan een nieuwe eigenaar.

Deze BTC Rocky kregen wij in 2018 binnen en is niet veel later als budget scooter verkocht.

Deze Piaggio Fly hebben wij voorzien van zeer groot onderhoud en een nieuw uniek jasje. In 2018 is deze scooter naar een nieuwe eigenaar gegaan.

Deze nieuwe BTC Old Classic E4 tweeling hebben wij in 2017 geleverd aan onze klanten.

Een van de eerdere scooters, deze nette Yamaha Jog hebben wij in 2008 binnen gekregen en destijds na wat werkzaamheden weer verkocht.

Deze onderstaande Kymco VP50 hebben wij in 2017 geleverd aan onze klant, deze dient tot op de dag van vandaag als bezorgscooter.

De Peugeot New Viva City is t.o.v. de eerste generatie nooit een groot succes geweest, toch fijne scooters. Deze hebben wij in 2018 verkocht nadat deze een kleine motorrevisie had gekregen.

Deze Kymco Agility hebben wij in 2015 geleverd aan een Sushi winkel als hun eerste bezorgscooter, na twee jaar trouwe dienst is deze helaas total-loss geeindigd op de sloop.

Eén van de eerste scooters welke door All Wheel Deals is verbouwd. Een Piaggio NTT uit +/- 1997, de scooter is omstreeks 2010 verkocht.

De laaste generatie van de Piaggio Sfera, de RST, deze zeldzame scooter kregen wij in 2013 binnen en is destijds weer verkocht na wat upgrades.

Uiteraard mag ook een Puch Maxi niet ontbreken. helaas is dit exemplaar uiteindelijk voor onderdelen verkocht in 2008, nog in aanloop van het bedrijf.

Deze mooie BTC Riva was met lichte schade (valschade) binnen gekomen en uiteindelijk verbouwd naar onze demo scooter.

Eén van de vele unieke All Wheel Deals projecten is deze Aprilia SR Factory met injectie motor, voorzien van een witte kappenset en stoere wrapping.

Een uniek project zoals dit alleen bij All Wheel Deals kan, deze BTC Old classic heeft een uniek uiterlijk gekregen, samen met een kleine motorrevisie, 80cc kit, Riva wielen en vele andere leuke features.

Inmiddels een leuke verschijning, een originele Peugeot V-Clic Silversport. Deze scooter hebben wij in 2020 verkocht aan de nieuwe eigenaaresse.

Deze leuke Kymco Agility 125 hebben wij voorzien van een leuke witte kappenset, deze is verkocht in 2020.

Deze leuke kleine Old Classic van Znen hebben wij eind 2019 aan onze klant verkocht. De scooter had slechts 1800 km op de klok staan en zag er onderhuids nog als nieuw uit.

Nog een leuke Old Classic maar dan in Santini San Remo trim, deze is echter al in 2012 verkocht aan de klant.

Deze Derbi Boulevard was al een nette scooter maar de klant wilde hem wat stoerder, zodoende heeft deze in 2018 bij All Wheel Deals een leuke en unieke opfrisbeurt gekregen.

Deze Iva Lux ( Rivalux) hebben wij in 2016 geheel custom gebouwd, een unieke kleurstelling, niet veel later is deze verkocht.

Nette Kymco DJY's zijn inmiddels moeilijk te vinden, dit nette exemplaar hebben wij in 2018 verkocht aan een liefhebber.

Dezenette en originele  V-Clic hebben wij in 2017 verkocht aan onze klant, uiteraard geleverd met grote onderhoudsbeurt.

Bedankt voor het kijken en meerdere foto's volgen snel!